28 Kasım 2011 Pazartesi

ilk bakış önemlidir...


Sürekli magazin dergilerinde, internet sayfalarında şu soruyu görürüm.. "karşı cinsin neyine ilk bakarsınız?" Şimdi yolda elin adamı (anket görevlisi) bana sorsa bu soruyu ne diyeceğim erkeğin kıçına mı bakarım... sonra dönsün kıçını bana!!!. demem. O yüzden oldum olası bu anketlerin gerçeği yansıtmadığını düşünürüm. Ancak insanı düşünmeye itmesi açısından faydalı bulurum bu anket sorularını. Felsefe yapıyoruz bir nevi.... mesela ben erkeği neresine bakarım?
Eğer söz konusu bakacağım kişi bizim mahalledeyse... hiç bir bokuna bakmam... iki güne kalmaz, bakkalın çırağının, köşedeki simitçinin dilindeyim.. şeyin kızı çekilmez adamın kıçına baktı... amannn azdı bu kız... bunu teneşir  paklar, diye. Töbe töbe sonra bir kıç için katil ol.
Çarşıda gözden ırak bir yerdeysem yine de önce etrafı kolaçan ederim ne olur ne olmaz bir tanıdık var mı diye . Önce yüzüne .... sonra bacaklarına... sonra kalçalarına...bakarım! anca, zaten herif geçip gitmiş olur.
Bir yerde oturuyor ve karşımda ise bu şahsiyet; yüzüne bakarım; yüz güzelliği önemli, insanın gözü gönlü açılmalı bakarken. Dişlerine bakarım; üç gün önce yediği yemek artıklarına mezar olan ağzın güzel kokma ihtimali sıfır!! Öpüşürken kusmaktansa baştan dikkat etmek önemlidir. Kılık kıyafetine bakarım; tarzı var mı..yoksa anasının aldıklarını mı giyiyor. Anasının aldıklarını hala giyiyorsa hiiççç işim olmaz ana kuzusuyla.  Gülüşüne bakarım; ha gülüş çok önemli, clark gibi gülüyorsa çapkının tekidir. Adam olacak diye çabama yazık. O çabayı kariyer yapmak için harcarım. Yani o çabayla başbakan bile olabilirim. Yemek yiyişine de bakarım; döke saça mı yiyor, karşıdan yediği lokmalar sayılıyor mu? sayılıyorsa ikinciye bakmam! birlikte yemek yiyoruz diye, çiğnediği lokmaların mideye yolcuğunu izlemek zorunda değilim herhalde. Ses tonunu dinlerim, tok mu ince mi diye. Karı gibiyse hiç işim olmaz. Benden  bir tane daha ne yapıyım. Düşünün evleniyoruz ev telefonu  çalıyor. Bu açıyor ben diye konuşuyorlar. Aman her türlü felakete açık bir  durum. Geriye kalır ayağa kalksın diye dua etmek. Kalkarsa  arkadan bende fırlarım,.. kalçalar nasıl... lop lop ediyorsa  hemen kalktığım  yere döner bu defteri kapatırım. Spor yapmayan adamla işim ne. Eğer ki lop lop sallanmıyorsa kıçı , yaklaşırım ter kokuyor mu diye. Kokuyor  ise iş orada biter! yolcudur abbas bağlasan durmaz..hatta cafeyi terk ederim. Sonra gömlek yakası açıksa tüylerine bakarım çok ise hiç uğraşmam; yemekten, masadan, elbiselerimden kıl toplamaya! bütün bunları geçtiyse ilk buluşma için şans verebilirim. İlk izlenim için bu kadarı yeter.. sonrası ilk buluşmada ve başka yazıda:))) 

2 yorum:

  1. neden isiniz gucunuz yalnizca ask,sorsam hic biriniz gercek tarifini yapamazsiniz,ama yinede serde kadinlik var,iste sadece tek yalniz bu sebep,sizi ona itiyor,hayati sadece ask sananlara bu sozum,ey kadin sakin benle esit oldugunu iddia etme,o marazi duyguyla yat kalk,sonra kadin erkek esit,ha erkegin oylesinide sizden ayirmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. =) Herşey güzel hoşda pekı erkek senı begenecek mı bakalım :D

    YanıtlaSil