26 Mayıs 2011 Perşembe

battaniyenin altında film izlemek

"Tek isteğim, battaniyenin altında film çekeceğim değil film
izleyeceğim bir adamdı" demiş efsane hatun Marilyn Monroe .
Wallah marilynciğim yıllar yıllar geçti değişen bir şey yok. Hani battaniyenin altında film izlemek isteyen erkek ben görmedim, duymadım. Hepsinin derdi depişmek. Hani filmi önce battaniyenin altında depiştikten sonra izleseydin diyeceğim ancak o daha da zor. Çünkü karnı doyan ayı misali devrilip uyumalı. Yoksa kendine gelemez. Senin film yalan olur du yani. Üstelik yanında uyuyan ayı daha çok sinirlerini bozar. Aldığın filmi, kafasında paralama gibi senin cinnet geçirdiğini düşündürecek davranışlar içine girerdin. Üstelik mal mal yüzüne bakıp, ne olduğunun farkına bile varmaz. Bi de "kadın ne ister?"  ayaklarına yatardı. Hani yemeğine şap at, kalkamasın pipisi diyeceğim. Ancak  izledikleri filmler de  vurdulu kırdılı ya da pornodan ibaret olduğu için -adamların algıları ancak bu türleri izlemeye yetiyor. Hani genetik bir durum olduğunu düşünüyorum.- senin izlemeyi istediğin film ona uymayacak. Ne yaptın ettin istediğin filmi izlediniz. Sonuç kritik yapamadığın gibi sen anladın ya filmin konusunu oldun saçma filmler izleyen duygusal salak. En güzeli alıcan kızları yanına; cips ,cola  ve mendil hem izleyecen hem  doyasıya ağlayacan... ossuran yok, saçmalayan yok... boşversene ugraşıp depiştiğine değmez.
ÇekilmeZZ

25 Mayıs 2011 Çarşamba

kadın dediğin kalçasının etleri deprenecek!

"13.yy'da yaşayan nasüriddin tûsî'nin bahnamesi'inden güzel kadın tarifi:avradın dört nesnesi yuvarlak gerek: yüzü, gözü, topukları ve bilekleri.avradın dört nesnesi geniş gerek: alnı, gözleri, göğsü ve butları.
ve eti dahi değirmi (yuvarlak) ola.
ve yürüdüğü zaman, kalçasının etleri deprene." demiş. Yani yaşadığım devirden memnunum ancak şu kalçasının etleri deprene dedi ya!!! Ahanda bunun için 13 yy. yaşamak istiyorum. Yok olmaz 13. yy.  güzellik anlayışını bugüne taşımak istiyorum.Moda dergilerindeki kadınlara gibi incelecem diye litrelerce su içmekten anam ağlıyor. Dondurma toplarını, çikolata tabletlerini korka korka yemekten,yedikten sonra vicdan azabıyla bilmem nereme oturmasından bıktım kardeşim.Yediğimden de bi zevk almıyorum.  Üstelik yemesem kaç yazar. Bel inceliyor hatta kopuyor,kollar inceliyor. Yüz süzülüyor.. gelgelim butum,götüm ,memem aynı kalıyor! Biri önden ,biri arkadan gidiyor. Bölgesel zayıflama falan hikaye. Bunu geç biz zayıflamaya çalıştıkça erkeklerin götü kalkıyor,onlara ne oluyorsa. Hani onlar için yapıyoruz zannediyorlar. Gerizekalı ben o canım moda degilerindeki elbiselere aynı şekilde sığmak için çalışıyorum. Saflarım ya!!! Neyse vazgeçtim kardeşim günümüz modacıları çocuk bedenine sahip kadınları seviyorsa kendileri bilir. Bundan sonra nasüriddinciğimin yazdığı güzellik kiriterleri üzerine kriter tanımam. Kadın dediğin kalçasının etleri deprenecek.O kadar!!!
ÇekilmeZZ

20 Mayıs 2011 Cuma

ne

Canımı ne yakıyor biliyor musun?! bir yerlere girmek için harcadığın çabayı kalbime girmek için harcamaman...

19 Mayıs 2011 Perşembe

reklamcılar frijit olursam vebali boynunuza

Eskiden hep güzel kadınları, silik, komik ya da sıradan erkekleri reklam filmlerinde oynatırlardı.Televizyonda sevdiğin adamla film izlerken  reklam girer,çıkar cenneten düşmüş hatun kişi ,avucumun içi kadar bluzüyle, silikonlu memelerini (umarım öyledir) göstere göstere makineye çamaşır atar. Ulan ben hiç ömrü hayatımda böyle ev kadını görmedim. Hani tamam bunu da geç siktiğimin geri zekalı deterjanını sanki erkekler kullanacak, onları cezbetme çabasındalar. Ben bu reklamları izlediğimin her seferinde "böyle reklamlarda tanıtılan ürünleri almayın" diye kadınlara çağrı yapasım gelirdi. Sevdiğin öküzle böyle reklamları izlerken ben doğal olarak cips kokulu ellerim,kıçıma geçirdiğin eşofmanın, adile naşit topuzumdan utanır, bi koşu gidip en son arkadaşımın düğününde giydiğim, siyah gece elbisesini geçirip gelesim gelirdi. Tabi bunu yapamayınca kalıyordu geriye sevdiğim öküzün en sinir olduğum şeyi yapmasını ummak, kanalı değiştirmesini. Filmin en heyecanlı sahnesinde bile zap yaparak beni çıldırtan öküz böyle  reklamlarda nedense bunu unutarak beni yine çıldırtırdı. Hani o arada sorsan neyi tanıttı bu reklam filmi diye, aval aval bakıp cevap veremeyecek.  Ve nihayet reklamcılar bu vatanda kadınların da varlığını farkettiler ve  yakışıklı erkekleri reklam filmlerinde kullanmaya başladılar. Öyle ki ömrü hayatımda hiç görmediğim, bu dünyanın neresinde yaşadıklarını düşündüğüm çıbıldak erkeklerle doldu reklam filmleri. Hani izlerken gözlerimin şaşılaştığı,salyalarımın aktığı. Biscolata reklamını ilk ilaç almak için girdiğim eczanede gördüm. Eczacı bir şey diyor büyük olasıklıkla "kaç mg" ben "ha" diyorum. Sanırım "nasıl ödeyeceksiniz" diyor ben düşten uyanırcasına yine "ha" diyorum. Neyse reklam bitti de ben kendime geldim, sanırım. Dakikalar sonra kızlara haber veriyim dedim ama reklam yapan firmayı hatırlamıyorum. Sanırım "çikolataydı" diyorum. Çünkü aklımda kalan tek şey kepçeden çikolata yalayan harika mahluk. Reklam sevmeyen ben her akşam filmleri zaplayıp reklam arıyorum.Ancak zaman geçtikçe  ben bir reklamalara bakıyorum bir etrafımdakilere. Ulan diyorum reklamdakiler erkekse bunlar ne. Ya da tersi işte. Kimseyi beğenemez oldum. Reklamcılara duyurulur yine tipsiz erkekleri oynatın,isyan eden şerefsizdir. Frijit olacağım yakında bu harika vucütlu,muhteşem gülüşlü erkekler yüzünden. Vebali boynunuza.
ÇekilmeZZ

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Kadının eğitilmesi şart diyenler...Kenan ve Kıvanç haberleri sunsun.... Carlos hava durumunu,pascal spor haberlerini...

Dün face sayfa arkadaşlarından biri ben milletvekili adayı olsam neler vaad edebileceğimden bahsetmişti kendi cümleleriyle.
Bugün ben düşündüm ne yapardım diye. Ahanda vaadlerim.
Ev işlerinde eşit iş bölümünü anayasa maddesiyle zorunlu hale getireceğim.
Bütün kadınlara iş..yurdumda işsiz bir kadın bile kalmayacak.
Biscolata Carlos'u kopya koyun dolly'i kopyalayan gen mühendislerine verip..isteyen kadınlara kopyalatacağım.
Mecliste küfürü serbest bırakacağım. Yoksa walla orada kimse tutamaz beni. Yani daha iyi hizmet için.
Kocasından memnun olmayan,sıkılan kadınlara yenisi alma hakkı çıkartacağım.
Karısını ezen adama hadım cezası uygulanmasını önereceğim.
Gece sokağa çıkan kadını, taciz etmeye kalkan adamın kıçından kazık geçirilmesini talep edeceğim.
Biscolata reklamını yapan reklamcının  bütün reklamların başına geçmesini sağlayacağım.
Nihat doğan'ın sonsuza kadar survivor adasında kalmasını sağlayacağım. Ülkemin emniyeti açısından.
Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunmasını için önerge vereceğim. Kadının eğitimi adına:)
Bilim adamlarına sadece kadın dokununca zaplanan kumanda geliştirmelerini isteyeceğim.
Futbolcuların en az David Beckham kadar yakışıklı olmazsa oynayamacağı maddesini getireceğim.(Evlilikte huzur adına)
Kendim adına bir şey istiyorsam namerdim her şey ülkem adına.
ÇekilmeZZ

,

piç sevdam

seni siliyorum telefonumdan
ertesi gün pişman oluyorum...
bocalıyorum üç beş gün...
sonra, aslında ezbere bildiğim
silmekle sadece saçmaladığım numaranı
...özene bezene tekrar yazıyorum...
canım çıkıyor bu gelgitlerden ama
umudum bitmiyor.... bu piç sevdadan

16 Mayıs 2011 Pazartesi

yat , kat, biscolata carlos...

Geçenler de internet sayfasında geziniyorum.
"Karımı her türlü tehlikeden koru,Gerekirse ben tehlikeye atılayım
Onu hiç yorma,Gerekirse ben yorulayım
O çalışmasın ben çalışayım,O hasta olmasın ben olayım
...Allahım...O aldatmasın,ben aldatayım
benim güzel karım dul kalmasın,Ben kalayım
Aminnnnnnnnnnn" diye bir yazı buldum. Ulan dedim hangi angut yazdı bu yazıyı. Hani çaktırmıyorum ama bir taraftan da hoşuma gitti. Şahsen yazan sıçmış ama batırmamış. Yahu acayip cevap veresim geldi yazan pezevenge. Aldım elime klavyeyi içimden allahım ben de sıçayım ama batırmayıp diye dua edip başladım yazmaya; "Allahım; Kocamı her türlü tehlikelerden koru
ama ille de birimizin başına bir bela gelecek  ise kocamı bulsun , ne de olsa kadın narin bir çiçek , kocam olacak zaat dokuz canlı erkek inek!!!!!! Onu hiç yorma ama çalışsın. Yorulmadan çalışmak olmaz diyorsan napalım yorulsun ama çaktırmasın. Akşam eve gelince nazlanmasın. Allahım eğer için ucunda bok gibi para olacaksa,akşam gelince yorgunluktan çükü bile kalkmasın, razıyım. Tek ki Gucci çantama kavuşayım. Hani bok gibi paramız oldu ya açılırsa benim öküzün çipil gözleri. Görürse rus karıların tahta gögüslerini. Tırnaklarıma güç ver ki oyayım onun gözlerini. Ha ille de boşanacaksak işin sonunda.Yapsın üstüme katı,yatı bir de isterim biscolata carlosu... Aminnnnn

ÇekilmeZZ

15 Mayıs 2011 Pazar

süpriz falan istemem,adam gibi söyle nereye?

Pazar pazar  harika havayı görünce uzun süre önce yaşadığım salakça  ilk buluşmam  aklıma geldi... birisiyle tanıştık,beni yemeğe davet etti. ilk randevu olunca ben de taktım takıştırdım. Allahım görmeliydiniz;daracık bir etek, gögüs dekolteli bluz, yüksek topuklu ayakkabılar,küpeler, saçlar...aman allahım sanırsınız sözüm olacak,yıkılıyorum yanii. Her neyse tek hücreli evimin yakınından beni aldı. Bunun üstü başı dökülüyor.Ben düğüne, bu tamirhaneye, o kadar yani. Eski bol bir jean,saçma sapan bir t-shirt.  Ne yapalım, ilk buluşma olunca sustum dudaklarım gülüyor ama içim içimi yiyor.  Git anam git yemek yerine gelemedik bir türlü. Sonunda  Bolu'ya geldik , ağaçlık bölgeye doğru sürmeye başlayınca  arabayı, anam başladı mı ben de sınıf sınıf..sıçacam korkudan. Ulan anasını satayım coşkunla çıkıyorum da haberim mi yok. E salak kız ilk buluşma ne diye arabasına bindin. Velhasıl Bolu Abant "kendin pişir, kendin ye" piknik alanına park etti arabayı. Ben şoktayım tabii. Ulan  geri, gördün üstü başı bende ki, rezervasyon yapmadın ya piknik alanından, götür başka yere. Salak senin kıyafet uygun da bizim ki! Lan bütün millet spor kiyafetlerle. Ben sürmüş sürüştürmüş kıpkırmızı  rujumla yüzyılın rüküşü şeklinde piknik alanında oturuyorum. İlk randevu bok herife bir şey de diyemiyorum ama içimden saydırıyorum. Topuklu ayakkabıyla otur oturulmuyor ,kalk kalkılmıyor..lan bu gölün güzelliğinden bahsediyor, şeytan diyor tep düşsün,gölün güzelliğini daha yakından tanısın. Gerizekalı yaktı mangalı yeni aldığım kıyaferler is içinde kaldı. Sen pişiriyor yiyor,pişiriyor yiyor..ben de iştah kaçtı tabii.... o gün bugün süprizlere gelemem..nereye gidiyoruz? söylecekler kardeşim...
Çekilmezz

14 Mayıs 2011 Cumartesi

kandır kendini


Beni elde ettiğini sanıyorsun ya
seviştim seninle diye
ağzımdan bir iki sözcük düştü ya sevgi üstüne
sana dair
hani kasım kasım dolaşıyorsun
...elin belimde
oysa ruhum deli dolu
sahipsiz...
istesende senin değilim yani
ama sen yine de
kandır kendini
anlarsın bir gün
nasıl olsa sadece kendime
aitliğimi
ÇekilmeZZ

hortumum yok ama ille özgür olacağım işte


Ben İnsanı çok seviyorum...insanca yaşayanı...
Ama yıllardır bir gerçekle yaşadım...
erkek kardeşim çok severim canımm çekirgem benim
ama babam ona yeni oyuncaklar alırken beni görmezdi gözleri..
çünkü erkekti o.. benden fazla 10 santimi vardı bacak arasından sarkan
...hayaller kurmayı severdim... ve yazmayı... bir gün şiirlerimin paramparça olduğunu gördüm..
ben bir kızdım.. aşktan bahsedemezdimm... bana yasaktı.. kardeşime serbest olan herşey..
etrafımda olan biten herşeyi gözlerdim... gördüklerim hep ezilmiş kadınlardı...dul kadınların nasıl eve kapandığı gördüm.. erkekler özgürce yeni kadınlar ararken kendine...
bir yemin ettim ben de onların haklarını istiyorum erkekler nasıl özgürse ben de özgür olmak istiyorum hortumum olmadan diye.......HEPSİ BU....
ÇekilmeZZ

vefa mı o da ne

Hani şu Türk erkeklerinin rus hastalığını anlıyorum.. tamam bakımlı kadınlar.. güzeller.. benim memleketimin kadınları yıllarca ezik büyüdüklerinden yeni yeni aynayı keşfettiler... çocuk büyüt,ev işini yap,tarlada çalış, nasır tutmuş eller, güneşten kavrulmuş bir ten... inek kokan elbiseler...
peki ne işe yaradı bunca eziyet.. kocanın seni başkasına tercih etmesine
ben böyle hayatın tam ortasına sıçarım..kimse de durduramaz beni...
rus karıları gibi..giyinip kuşanıp her daim makyajlı,saçı boyalı kadınlar büyük şehirler de vardı..yeni yeni ülkeme yayılıyor..  anam kadınlar yapmazsanız küserim...
erkekler rus kadınlarının sevişmesine hasta...daha düne kadar erkeğe bakmanın bile günah olduğu.. vücüdumuzdan utanmamızın öğretildiği ülkede bedeni zevk almak kimin haddineydi...
Türk erkeği rus kadınının kendisiyle meyhane de oturup içki içmesine hasta...
içki içince orospu sayıldığın ülkem de bak sen neler oluyor....
Hani bunları geçtim... iyi de..bastı bacak,saçsız..önde göbeği gezen türk erkeği aynaya bakmadan karsısnın alyasını satarak birlikte olduğu rus kadını, türk erkeğinde ne buldu..sizce açıklamaya gerek var mı....
Bunu geçtim sanki rus kadınını becerileriyle ayarlamış gibi dağa taşa balandıra ballandıra anlatan Türk erkeği sana söylüyorum paran kadar övün....
ÇekilmeZZ

10 Mayıs 2011 Salı

Kadının çok yüzü yoktur.. kadın renklerden ibarettir.. renkleri duygularıdır...
erkek ise tekdüzedir... siyah ve beyaz... anlamaz b.k atar o yüzden...
"çok yüzlü kadın" diye
Boşa dememişler ki sana odun diye..

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Erkekler çeşit çeşit gözükür ama hepsi aynıdır...
böyle kendini güçlü,tutkulu göstermeye çalışırlar ..
.hani hararet yapabilir,hatta su kaynatabilirler...
bunun için gelişi güzel su boşaltman yeterlidir başından aşağıya...
soğuk olması önemlidir...
ısınan beyin soğuk su nedeniye çatlayabilir hatta contası yanabilir
ama sorun değil aynısından heryerde bulabilirsin...

annemi ve annanemi gördüm böyle
erkek işten gelir gazetesini eline alıp sofranın kurulmasını beklerdi..
bütün gün çocuklara bakmış.. evi silmiş süpürmüş
yemek yapmış
erkeğin kirlilerini yıkamış,ütülemiş kadın.....
...akşam gelince el pençe hizmet bekleyen erkek
eve üç kuruş getiriyor ya
o efendi...
bütün bunlar yetmez güleryüz ve şıklık bekler.. bakımlı olsun ister
yaptığı kaçamakları kadının üstüne atmak adına...
hani düşman değilim bunları yapmayan erkeğe ama yapanları karikatürdeki gibi görmekten mutluluk duyar üzerine bi de 75 lik içerimm...

7 Mayıs 2011 Cumartesi

Bir erkek neden hemcinsinde bir falso gördüğünde mesala kırmızı don giydiyse, rastık çektiyse gibi gibi "bizden değil" der..ve mor pasaportu anında yapıştırır  alnına... hani kendileri dışarı çıkarken dar pantolonun içine çorap sokunca mi erkek  olunuyor!! ama bu cinslere verilecek kafa kağıdının rengi henüz belirlenmedi....
İnsan üzülüyor tabiii tarihler boyu  bir kadın için birbirine savaş ilan eden erkeklerin ,yıllardır övündükleri erkek dayanışması bitiyor mu diye....
Oysa ben bir kadını; lezbiyeniyle,hayat kadınıyla bağrıma basarım.. hatasıyla sevabıyla kucak açarım.. inadına KADINDIR derim.... İnsan zayıflıklarını da kabul ettiği zaman GÜÇLENİR...
ama devir kadının devri.. güçlenen kadın karşısında zayıflayan erkek... ERKEK DAYANIŞMASI DA tarih oldu yanii... Var mıydı ki?!
ÇekilmeZZ
Bir erkeğin meleği olmak mı? Neden kanatları mı kırıp elime versin diye mi!.. şeytanı olup ruhunu ele geçirmek varken üstelik!!!!"
ÇekilmeZZ

5 Mayıs 2011 Perşembe

bulaşığıyla çocuk yapmak

Yıllardır kadınlara şu dizilerden ne anlıyorsun diyen erkek modeli vardı karşımızda.. Kadını küçümseyen,kadının  hayal dünyasında yaşadığını iddia eden erkek modeli... Küçümsemekle kalmaz, ağlamasına karışan, izlediği oyunculara olan beğenisine karışan !  sadece karışan ama dırdır etmeyen adamlar!!!. Ne oldu da şimdi o dalga geçtikleri noktaya geldiler... hani izlemeyi geçtim işyerinde,ulaşımda dillerinde diziler.. Hasan "sence Hürrem bu bölümde de doğurur mu" Tolga "anam bizim sülüman da adammış yani bulaşığını sürse çocuk oluyo... eee kimin torunlayız" diye bi de kendisine pay çıkaran bir izleyiş.. ürkünç yanii..hani düşünsenize bulaşığıyla çocuk yapmaya çalışan tipler türüyormuşş...... dün akşam "Muhteşem Yüzyılı" izleyip... bu akşam "Kurtlar Vadisi Pusu'ya " takılan ÇEKİRGE ( erkek).. yarın akşam hangi dizin var? diye sorasım var.. Bu arada mendilini de hazırla ne olur ne olmaz...
ÇekilmeZZ

1 Mayıs 2011 Pazar

Yaşlanmaktan korkmuyorum, kadınlar gibi ay saçlarım beyazladı..ay fazla gülmeyim kırışıklarım artacak derdimiz yok..tam tersine gri saç ve kırışıklıklar bize karizma katar. diye diye taş devrinden kalma gibi ortalıklarda dolaşan erkeklere bir ayna tutasım var...
Yahu bu  erkeklerin bu özgüveni nereden, hani söyleseler biz de yapsak!!! sanki her biri George Clooney.. kırışıklık ve beyaz yakışıyor...anam hiç sokakta 40 yaşında georgecuguma benzeyen birine rastlamadım.. ben mi siyah gözlüklerle ortalıkta dolaşıyorum da , göremiyorum.. hani biri yardım etsinnn gözüme soksun bu adamları... benim de bayram etmeye hakım yok mu ulennn